Australisch stel beleeft schrik van hun leven door ziek grote Huntsman spin

Een Australisch stel beleefde afgelopen week de schrik van hun leven toen ze in hun buiten keuken een stukje vlees op de barbecue wilde gooien. Toen ze naar buiten wilde lopen zagen ze namelijk dat er een bizar grote Huntsman spin op het raam zat. Om je een idee te geven van hoe groot zo’n beestje nou eigenlijk is, hij kan een spanwijdte hebben van maar liefst 30 centimeter!

Lauren Ansell uit Mount Coolum in Queensland postte een foto van de enorme spin op Facebook, waarna het nieuws al snel werd opgepikt door Daily Mail Australië. Lauren vertelde: ‘De spin deed in principe geen vlieg kwaad, maar toch waren we hem liever kwijt dan rijk. We hebben geprobeerd om hem weg te krijgen bij de glazen deur, maar dat ging niet zonder slag of stoot’.

Uiteindelijk lukte het de twee toch om het beestje de tuin in te jagen: ‘De spin was bizar groot, maar we wilden hem niet vermoorden. We hebben hem de tuin in gejaagd, maar daarna nooit meer gezien’. Het lijkt ons toch niet een heel veilig gevoel als je weet dat er zo’n grote spin ergens door je tuin kruipt, brrrrrrrr…!

Loading Video...

Gepubliceerd op: 29 juli 2017

Bron

Tags