Brandweer bevrijdt peuter uit bioscoopstoel

De mensen die afgelopen zondag dachten een dagje ongestoord naar de bioscoop te gaan in Amsterdam, hadden het mooi mis. Want op de één of andere manier is er altijd zo’n koter die het voor elkaar krijgt om het te verpesten voor de hele zaal. Dit blijkt maar weer nadat de brandweer zondagavond moest uitrukken omdat er een peuter was met zijn arm klem komen te zitten in een bioscoopstoel.

Het jongetje en zijn ouders waren naar de film LaLaLand in bioscoop ‘De Filmhallen’ toen het ongeval plaatsvond. Zowel de ouders van het jongetje, als het personeel van bioscoop kregen het niet voor elkaar om hem los te krijgen. De woordvoerder van het theater vertelde: “We hebben geen idee hoe het jochie hem gelukt is om vast komen te zitten.” Uiteindelijk zagen geen andere manier om het jongetje uit de bioscoopstoel te redden dan de brandweer te bellen.

Helaas voor rest van de bezoekers werd de film stopgezet en moest iedereen de zaal verlaten. Toen de brandweermannen eenmaal ter plaatse waren en de peuter in de benarde positie zagen zitten, besloten ze de stoel kapot te zagen. Uiteindelijk kwamen er acht brandweermannen aan te pas om het jongetje te bevrijden. Nadat het jochie was bevrijdt was hij erg geschrokken. Om een beetje van de schrik te bekomen kreeg hij heel veel snoep van de bioscoop en gaven de brandweermannen hem een knuffelbeer.

Gepubliceerd op: 3 januari 2017

Bron

at5

Tags