Bruidspaar laat trouwfoto maken van blowjob

Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven en daarom willen de meeste mensen ook een mooi foto van deze gebeurtenis. Maar hoe dit eruit ziet is voor iedereen weer anders. Zo ook voor dit Nederlandse koppel. Zij vroegen de fotograaf namelijk om een foto te maken terwijl de bruid haar man pijpt. Want ja het is tenslotte de meest romantische dag van je leven.

Het koppeltje liet zich inspireren door een andere trouwfoto die ze op het internet waren tegengekomen. Fotograaf Michel Klooster vond het wel een leuk geintje, zo’n liefelijk kiekje van een genietend koppeltje in de natuur. De vraag voor het vunzige kiekje, kwam van de toekomstige schoonmoeder van de bruidegom. Het koppel durfde het zelf niet te vragen, maar wilde die foto heel erg graag.

Maar toen de fotograaf de foto vervolgens op Facebook plaatsten met als onderschrift: “Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een verpletterende huwelijksnacht te beleven.” Kreeg hij verschillende reacties van mensen die geshockeerd waren. Michel reageerde hierop met: “'Het blijft suggestief en we doen hier niemand kwaad mee. Van alle gemaakte foto`s zit er één ludieke bij, die over 10 jaar geweldig is om over te na te praten. Gun die mensen hun plezier. Dat gun ik jullie ook. Het leven is al preuts genoeg.”

Gepubliceerd op: 9 oktober 2017

Bron

Tags