Man uit Enschede zet 19 nieuwe Porsches op Marktplaats

Als je een splinternieuw sportwagentje zoekt voor het nieuwe jaar, grijp dan nu je kans! Piet Oldenhof uit Enschede heeft namelijk negentien Porsche 911 GT3’s te koop gezet die nul kilometers op de teller hebben staan. De nieuwe sportwagens worden aangeboden op Marktplaats en kosten per stuk zo’n 134.500 euro.

Enschedeër Oldenhof is niet de eigenaar van de sportwagens, hij zou ze namelijk proberen te verkopen voor een rijke zakenman die een raceteam wilde opzetten. Wie dat is, wil Oldenhof niet zeggen. Oldenhof verteld: “Die man heeft geen zin in al die aandacht. Het is in ieder geval iemand met heel veel poen.” Volgens Oldenhof liep het plan van de zakenman om een raceteam op te zetten stuk en vroeg hij Oldenhof of hij ze wilde verkopen. Hij vertelde: “Als je een raceteam wilt beginnen, dan heb je naast sportauto’s ook coureurs nodig. Over dat laatste had de rijke man niet nagedacht.”

De Porsches zijn allemaal in het wit omdat er reclamestickers op gezet zouden worden. Zelf heeft Oldenhof drie van de tweeëntwintig Porsches gehouden, de rest staat te koop. Het liefst verkoop hij alle negentien Porsches in één keer, aan één verkoper, alleen dan verkoopt hij de Porsches voor 121.500 euro per stuk. Ook verkoopt hij allerlei reserve onderdelen zoals spoilers, banden, velgen en wielen. Als Oldenhof de deal voor elkaar krijgt zal hij er zal ongeveer dertig duizend euro aan overhouden.

 

Gepubliceerd op: 6 januari 2018

Bron

Tags