Onhandige pakketbezorger sluit man op in zijn eigen huis

Als je iets online bestelt staat je pakketje meestal binnen de kortste keren voor je deur. Vaak gaat dit zonder problemen, maar soms gaat dan toch niet helemaal zoals het hoort te gaan. Zo ook afgelopen week in het Amerikaanse Dublin, daar plaatste een onhandige pakketbezorger een langwerpig pakket precies onder de deurklink van Jessie Lawrence, die daardoor zijn eigen flatwoning niet meer uit kon.

Na meerdere pogingen om uit zijn eigen woning te komen, moest Jessie noodgedwongen zijn huismeester bellen om hem te bevrijden. Eenmaal buiten liet zijn huismeester zien dat hij zijn woning niet uit kon, doordat het pakketje zijn deurklink blokkeerde. Jessie maakte een foto van de situatie en plaatste deze op Twitter, met als onderschrift, “Bezorg bedrijf UPS, jullie bezorger heeft dit onder de klink gezet en ons opgesloten”.  

Het bedrijf reageerden met een standaardreactie, “Het spijt ons. We helpen je graag verder. Stuur ons in een bericht de details over je probleem.'' Jessie kon er uiteindelijk wel om lachen, maar hoopt dat bezorgers voortaan beter opletten. “Voor ons was het een beetje onhandig, maar bij een noodgeval waren we de pineut geweest. We zitten op de vijfde verdieping.'' twitterde hij. Of de organisatie later nog contact met hem heeft opgenomen is niet duidelijk.

Gepubliceerd op: 9 september 2017

Bron

Tags