Politie genoodzaakt om verhoor te staken vanwege schetende verdachte

Het werk van een agent is niet altijd even makkelijk. Vooral niet als je een verdachte er alles aan probeert te doen om een verhoor saboteren. Zo zouden rechercheurs uit het politiekorps van Kansas City in de Verenigde Staten een verhoor hebben gestaakt vanwege een wel hele opmerkelijke reden. De verdachte zou namelijk tijdens het verhoor constant scheten hebben gelaten.

De details over de eerste verhoor kwamen naar buiten tijdens een zitting in de rechtbank. De 24-jarige man werd in september gearresteerd vanwege wapen- en drugsbezit maar werd uiteindelijk weer vrijgelaten. Toen hij begin november weer in hechtenis werd genomen ontkende hij in het bezit te zijn van een wapen en drugs.

De agenten vertelde: “ Toen we vroegen naar zijn adres leunde hij naar een kant van zijn stoel en liet een luidde scheet”. Vervolgens liet hij bij wijze van antwoorden bij elke vraag een wind. "Hij bleef winderig waardoor ik het verhoor stopte", verklaarde een politieagent. Of de man het verhoor met opzet probeerden te verhinderen in niet duidelijk. Wel is het duidelijk dat er een luchtje aan deze zaak zit.

Gepubliceerd op: 13 november 2017

Bron

Tags