In Singapore kun je een auto uit de automaat trekken

Loading Video...

Wat met frisdrank en snoep kan, kan ook met een auto’s. Dat dacht de exclusieve tweedehands auto dealer Autobahn Motors in Singapore. Zij kwamen namelijk met het idee om een showroom te ontwerpen om efficient auto’s te kunnen parkeren. Het bedrijf heeft daarom een automaat laten bouwen waar je Bentley’s, Ferrari’s en Lamborghini’s uit kunt trekken.

Het is een showroom van 15 verdiepingen en ze hebben plek voor 60 auto’s, met recht dus de grootste automaat waar je een auto uit kunt trekken. Met een druk op de knop wordt een auto naar de begane grond gebracht, zodat de klant de auto van dichtbij kan aanschouwen. Het idee om een showroom te bouwen als automaat kwam, omdat de grond duur is in Singapore en ze dus heel efficient gebruik moesten maken van de grond die ze hebben.

Met de showroom wilde Autobahn Motors zich onderscheiden van anderen. Volgens het bedrijf is de automaat een enorm succes, en zijn de verkopen in een half jaar tijd met 30 procent gestegen. Inmiddels hebben ontwikkelaars van parkeergarages zich ook gemeld bij de eigenaar van de showroom, omdat ze willen onderzoeken of een dergelijke opstelling ook voor parkeergarages zou kunnen werken.

Gepubliceerd op: 13 juni 2017

Bron

Tags