Vliegtuig maakt noodlading omdat vrouw geen champagne krijgt

Als je businessclass vliegt zou je toch op z’n minst verwachten dat je champagne zou krijgen? Dat vond een Zwitserse vrouw die het afgelopen weekend voor elkaar kreeg om een passagiers vliegtuig in de Duitse stad Stuttgart te laten landen dus ook! De agressieve dronken vrouw zou namelijk een noodlanding hebben veroorzaakt omdat ze geen champagne meer kreeg.

Het voorval deed zich voor in een Airbus A320 van Swiss Airlines, die van de Russische stad Moskou naar het Zwitserse Zürich vloog. Volgens de gezagvoerder zou er een 44-jarige Zwitserse vrouw in de businessclass zich agressief hebben gedragen omdat er niet werd ingegaan op haar vraag om extra champagne. Ze zou hierbij de bemanningsleden fysiek hebben aangevallen, waarop de gezagvoerder besloot om over te gaan tot een landing.

Bij aankomst werd de vrouw naar buiten begeleid en overgedragen aan de politie. Na het betalen van een boete van 5000 euro wilde de vrouw weer instappen om mee te vliegen naar eindbestemming Zürich, maar ze was niet meer welkom in het vliegtuig. De ongeplande landing kost de vliegmaatschappij tienduizenden euro's. Het is onduidelijk of Swiss dat bedrag gaat verhalen op de vrouw.

Gepubliceerd op: 12 december 2017

Bron

Tags