Vriendin rijdt dikke Mercedes in zwembad na ruzie

Vrouwen met een gebroken hart kunnen soms nog wel eens veel schade aanrichten. Dat blijkt maar weer nadat de knappe 24-jarige Kristina Kuchma werd gedumpt door haar rijke vriend Guy Gentile. Toen hij hun relatie van anderhalf jaar uitmaakte besloot ze namelijk zijn Mercedes S400 van 100k in het zwembad in zijn achtertuin te rijden.

De reden van de relatiebreuk zou zijn dat Kristina te veeleisend werd en omdat ze een startkapitaal van 50.000 dollar vroeg voor het opzetten van een marketingbedrijfje. Dat vond Guy belachelijk en vooral omdat hij haar eerder voor haar verjaardag al had voorzien van de nieuwste iPhone, Beats-oortjes en een dure handtas. Hij zei: “Als je een man wilt die je zomaar van geld voorziet, dan heb je de verkeerde voor je.”

Vervolgens gooide Kuchma een kop thee in zijn gezicht, griste zijn autosleutels van tafel en stormde het restaurant uit. Toen Guy even later huis kwam trof hij zijn peperdure Mercedes aan op de bodem van zijn zwembad. In eerste instantie was hij bang dat Kuchma een ongeluk had gehad en nog in de te water geraakte auto zat. Toen dit niet zo bleek te zijn besefte hij dat het ging om een wraakactie. Guy heeft aangifte gedaan bij de politie.

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017

Bron

Tags