WTF: Doodgevroren bejaarde blijkt levensechte reanimatiepop

Wanneer je een bejaarde vrouw een tijdje stokstijf in een bevroren auto ziet zitten, zullen bij de meeste mensen alarmbellen gaan rinkelen. Oude mensen kunnen vaak niet zo goed tegen de kou, dus voor hetzelfde geld zou ze hartstikke doodgevroren kunnen zijn. Dit dacht een toevallige voorbijganger ook nadat diegene een omaatje doodstil in een auto zag zitten, daarom belde hij rond half negen ‘s ochtends verontrust de politie op. Toen de politie arriveerde bleek het niet om een oude vrouw te gaan maar om een super realistische reanimatiepop.

Het oude vrouwtje zat in een Subaru die geparkeerd stond bij de City Hall Place in Hudson, New York. De politie nam de melding uiterst serieus en startte direct een reddingsactie. Toen ze eenmaal aankwamen bij het voertuig troffen ze het ‘slachtoffer’ aan met een zuurstofmasker op haar gezicht en haar veiligheidsgordel om. Doordat de auto waarin ze zich bevond compleet was ondergesneeuwd, wist de politie dat de auto daar de hele nacht had gestaan. Het omaatje vertoonde geen tekenen van leven meer, waarop ze besloten om de auto open te breken. Nadat ze het voertuig open wisten te krijgen, kwamen ze er tot hun grote verbazing achter dat de oudere dame helemaal niet echt bleek te zijn. De politie vertelde: “De pop zag er extreem realistisch uit, ze had kleding aan, een bril op en een realistische huid compleet met pigmentvlekken.”

De eigenaar van de auto bleek de baas te zijn van een bedrijf die poppen produceert voor medische trainingen. Hij had de ‘oudere dame’ alvast in zijn auto gezet omdat hij de volgende ochtend een klusje had. Toen de man hoorde dat de politie het raam van zijn auto had ingetikt en zijn deur had geforceerd was hij ontzettend boos. Hierop reageerde de politie: “Laat één ding duidelijk zijn: alle inwoners van Hudson moeten weten dat als je een auto ‘s nachts parkeert met een levensechte pop er in, wij je ruit zullen intikken.” Iedereen die de oude vrouw wilde helpen wordt juist bedankt, er wordt niemand gestraft.

Gepubliceerd op: 18 december 2016

Bron

Tags