WTF: Twee dronken mannen vallen in slaap voor stoplicht

Tijdens de feestdagen wil het sommige mensen nog wel eens gebeuren dat ze met een slok op achter het stuur gaan zitten. Dit is natuurlijk niet echt verstandig maar sommige mensen maken het wel heel erg bont. Zo kregen twee mannen in Amsterdam-Noord het voor elkaar om na een avondje doorzakken in de kroeg achter het stuur in slaap te vallen toen ze voor een rood stoplicht aan het wachten waren.

Het tweetal werd op de ochtend van 31 december aangetroffen op een kruispunt bij de Klaprozenweg terwijl de motor van de auto nog draaide. De twee heren werden door de wijkagent Marcel van Lo op de foto gezet terwijl ze nog lagen te slapen. Hij vertelde: “Hoewel het licht van de koplampen van het politiebusje ze vol in hun gezicht scheen, ze bleven gewoon slapen.”

Toen Marcel op het raampje van de auto klopte, schrokken ze plotseling wakker en keken ze verward om zich heen. Marcel zei: “Dit had ik nog niet eerder gehad, bestuurder en bijrijder in slaap voor een verkeerslicht.” De bestuurder van de auto werd uiteraard aangehouden voor het rijden onder invloed. De bijrijder moest ook mee naar het bureau omdat hij geen identificatiebewijs bij zich had.

Gepubliceerd op: 1 januari 2017

Bron

Tags