4-jarige jongen bestelt voor ruim 2.000 euro aan ijsjes

Deze familie was stomverbaasd toen er opeens een vrachtwagen voor de deur stond om ijsjes ter waarde van 2.000 euro te bezorgen. Fout bezorgd zou je denken, maar niets is minder waar: de 4-jarige Noah Bryant was de man achter de bestelling.

Goede smaak

Noah heeft in een onbewaakt moment via Amazon 51 dozen ijsjes gekocht van zo'n 2.000 euro. Wat je daar dan voor krijgt? 918 ijsjes om precies te zijn! De vierjarige heeft ook geen slechte smaak, want hij bestelde de ijsjes van Spongebob Squarepants! 
 

2.000 euro aan ijsjes

Helaas kon zijn familie de ijsjes niet betalen en ze hoopte dat Amazon de ijsjes weer in kon nemen. Dat kon helaas niet. Dat viel rauw op hun dak, want zelf konden ze het ook niet betalen. Toen andere mensen op de hoogte raakten van het verhaal, werd er een crowdfundingsactie opgezet. Inmiddels is daar 13.000 euro mee opgehaald! Veel meer dan het oorspronkelijk bedrag.
 

Amazon-verbod

De familie geeft aan dat Noah een Amazon-verbod is opgelegd en dat het geld van de actie wordt gestort op een rekening om later de opleiding van Noah te kunnen betalen. De 51 dozen ijsjes van Noah is gedoneerd aan een goed doel in de buurt. Eind goed, al goed! 

 

Gepubliceerd op: 8 mei 2021

Bron

Tags