456 deelnemers deden mee aan de real life Squid Game van MrBeast

Onlangs kon je lezen hoe MrBeast wat kritiek ontving voor het nabootsen van de spellen van de megapopulaire Netflixserie Squid Game. Dat ging bij hem het ene oor in en het andere oor uit, want inmiddels staat de video van de 456 deelnemers online waarin ze de spellen van de serie naspelen!

Identiek aan de serie

MrBeast heeft miljoenen euro's uitgegeven om de set zo goed mogelijk na te laten bouwen. In de video zijn alle 456 deelnemers in vijf spellen te zien in. De spellen die voorbijkomen lijken (bijna) identiek op de spellen uit de serie. De volgende spellen komen aan bod: Green light, red light, het koekjesspel, het knikkerspel, het touwtrekken en natuurlijk het heen en weer springen op grote hoogte. Gelukkig hoeven de deelnemers niet bang te zijn om dood te gaan - zoals in de serie wel gebeurt - ze worden gewoon gevraagd het spel te verlaten. De winnaar won de hoofdprijs van 456.000 dollar!

32,5 miljoen views

De video staat op het moment van schrijven nog maar 20 uur online en het heeft nu al meer dan 35 miljoen views. Snappen we opzich wel! De video duurt 25 minuten. Dus ben je Squid Game nog niet zat? Ga er dan even lekker voor zitten.

Check de real life Squid Game van MrBeast hier:

Gepubliceerd op: 25 november 2021

Bron

Tags