5 jaar schorsing voor voetballer die in penis van tegenstander bijt

Een bizar incident heeft plaatsgevonden op de voetbalvelden in Frankrijk of nouja naast het veld. Na de wedstrijd Terville en Soetrich besloot een speler van Soetrich namelijk zijn tegenstander van Terville te bijten. Nu is dat niks nieuws in de sport, immers heeft Luis Suarez veelvoudig mensen gebeten. Zo beet hij PSV'er Otman Bakkal in de nek, Chelsea-speler Branislav Ivanovic in de arm en Giorgio Chiellini in zijn schouder. Elke keer gevolgd door een forse schorsing. Maar de speler van Soetrich besloot zijn tegenstander te bijten op een opmerkelijk plek, hij beet namelijk in zijn penis. 

De wedstrijd tussen Terville en Soetrich eindigde in 1-1, en er was geen vuiltje aan de lucht. Het ging echter mis op het parkeerterrein. Er ontstond een ruzie en wat volgde was een vechtpartij. Hierin besloot de speler van Soetrich een speler van Terville in zijn penis te bijten. De gebeten speler moest naar het ziekenhuis en daar bleek de schade fors. Tien hechtingen nodig en kon vier dagen niet werken. En kreeg bovendien een schorsing van 6 maanden aan zijn broek.

De desbetreffende speler van Soetrich zit echter veel langer aan de kant, de speler heeft een schorsing van 5 jaar aan zijn broek. Daarnaast heeft Terville ook een extra boete gekregen. De club heeft namelijk twee punten in mindering gekregen en een boete van 200 euro, omdat de veiligheidseisen niet gewaarborgd konden worden door de thuisclub.

Gepubliceerd op: 19 februari 2020

Tags