80 dagen de wereld over reizen om overal gin te drinken!

Droombaan ALERT! We schrijven wel vaker over droombanen. Zo hadden we laatst een absolute droombaan voor kattenliefhebbers, maar ook voor bijvoorbeeld echte chocoladeliefhebbers. Ditmaal hebben we een droombaan voor echte gin-liefhebbers (of Gin Tonic liefhebbers). Voor deze baan moet je 80 dagen de wereld rondreizen om de lekkerste gin te proeven. Klinkt vervelend, niet?! 

Bombay Sapphire is samen met Inception Group opzoek naar twee mensen die 80 dagen de wereld rond willen reizen en gin drinken. Dit alles ga je doen om de pas geopende cocktailbar in Londen, Mr Fogg’s Society of Exploration, te promoten. De naam van de cocktailbar is geïnspireerd op het bekende boek ‘De Reis om de Wereld in 80 Dagen’ van Jules Verne.

Maar is er nog iets dat je moet doen behalve Gin drinken? Nou, jij mag in verschillende wereldsteden als Bombay, Hong Kong, Parijs, New York, Tokio en San Fransisco opzoek gaan naar ingrediënten voor een nieuwe cocktail in de cocktailbar, die niet geheel verrassend: "Around the World" gaat heten. Verder moet je natuurlijk gewoon foto's en video's van je avontuur maken en deze massaal verspreiden op social media.

Interesse? Aanmelden kan je hier doen!

Gepubliceerd op: 23 augustus 2018

Tags