Brabant viert dit jaar op alternatieve manier tóch carnaval!

Gisteren kon je al zien hoe leuk onze nuchtere Groningers omgaan met de chaos wat de avondklok in sommige gebieden met zich mee brengt. Stiekem spelen in de sneeuw? Daar zeggen de Groningers geen nee te gen. Maar we moeten ook de Brabanders een pluim in hun reet steken! Zij maken er ook het beste van tijdens deze ellendige taferelen. Het is er zelfs best gezellig. Nou ja, als je het satirische LuckyTV moet geloven dan. 

Carnaval

Helaas gaat carnaval in het zuiden van Nederland dit jaar niet door. Geen polonaises en dagenlang zuipen meer in de meest opvallende outfits. Dat is voor veel Brabanders een flinke klap in het gezicht, maar gelukkig weten ze heel goed met de situatie om te gaan. 

LuckyTV

LuckyTV heeft een hilarische video gemaakt waarin er carnavalsmuziek onder de demonstraties is geplakt waardoor het opeens op een heel gezellige situatie lijkt. LOL! Dat ziet er een stuk beter uit op die manier. Wie van jouw vrienden gaat carnaval dit jaar ook heel erg missen? We duimen in ieder geval dat het volgend jaar weer dubbel zo goed gevierd kan worden! 

Bekijk het 'nieuws' over het alternatieve carnaval in Brabant hier:

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 27 januari 2021

Bron

Tags