Laag uitgesneden truitje Famke Louise zorgt voor wonderdokter-geruchten

De meningen over Famke Louise zijn flink verdeeld, maar waar iedereen het over eens moet zijn, is dat het haar altijd lukt om de aandacht op zich gevestigd te krijgen. Ook nu is dat weer aardig gelukt, simpelweg door een paar foto's op Instagram te posten waarop ze een veel te laag uitgesneden truitje heeft aangetrokken. En dit zorgt direct voor geruchten over een bezoekje aan de wonderdokter.

famke louise

Bekende influencer

Famke werd bekend als het vriendinnetje van Youtuber Snapking, aka DieTim, maar al snel timmerde ze zelf ook hard aan de weg en is ze inmiddels een van Nederland's bekendste influencers en scoorde ze als rapper zelfs al stevige hits met nummers als 'Vroom'en 'Op Me Monnie'. Zelfs een totaal mislukt optreden bij Jinek, waarbij ze haar steun voor de actie #ikdoenietmeermee probeerde te verdedigen, leek haar populairiteit niet te schaden.

Bezoekje aan de wonderdokter

Een van de dingen waar Famke in ieder geval niét om bekend staat is het hebben van een stevig gevulde voorgevel, daarom dat de foto's hieronder die Famke onlangs op Instagram postte gelijk geruchten over een bezoekje aan de wonderdokter aanwakkert. Zo rijmt iemand: 'Silliconen gekocht in brazil? iedereen koopt tegenwoordig ti*ten en bil.' In de meeste reacties wordt ze echter bedolven met complimenten. Gelukkig maar.

Check de foto's die de geruchten over een bezoekje van Famke Louise aan de wonderdokter heeft gebracht hier:

famke louise

famke louise

Bron en beeld: Skoften, Instagram

Gepubliceerd op: 1 juli 2021

Tags