Nieuwe aanbieder biedt stedentripjes met de trein aan voor spotprijzen

Vanwege prijsvechters als Ryanair, Wizzair en Easyjet kun je tegenwoordig voor belachelijk weinig geld door heel Europa vliegen, waardoor mensen steeds vaker in het vliegtuig springen. Heel erg fijn voor het milieu zijn al deze extra vlegreisjes natuurlijk niet. Een nieuwe aanbieder komt nu echter met een alternatief, door stedentripjes met de trein voor spotprijsjes aan te bieden.

stedentripjes, greencitytrip, trein

GreenCityTrip

De nieuwe aanbieder heet GreenCityTrip, en biedt vanaf 15 oktober citytrips aan met een nachttrein naar Praag, Venetië, Milaan, Wenen, Verona of Innsbruck. Hierdoor kom je uitgerust aan op je bestemming, hoeft er niemand te rijden en ben je ook nog eens een stuk duurzamer bezig. Met een keuze voor de trein wordt ten opzicht van vliegen namelijk 93% CO2-uitstoot uitgespaard. De 5-daagse treinreizen zijn, inclusief 2 hotelovernachtingen op de plaats van bestemming, vanaf 199 euro, afhankelijk van met hoeveel mensen je een coupe deelt.Hoe meer mensen, hoe goedkoper de ticket. Opstappen kan in Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht of Arnhem.

stedentripjes, greencitytrip, trein

Milieuvriendelijk én betaalbaar

GreenCityTrip heeft geconstateerd dat de vraag naar een miliauvriendelijker maar toch betaalbaar alternatief voor vliegreizen groot is. De kans is dan ook groot dat er bij succes nog veel meer bestemmingen aan het aanbod toegevoegd gaan worden. Neem snel een kijkje op de website.

stedentripjes, greencitytrip, trein

Bron en beeld: JFK, UnSplash

Gepubliceerd op: 29 juli 2021

Tags