Agent in burger kent geen genade voor mondkapjesweigeraar in supermarkt

Waar mensen in bijna alle andere landen al sinds het begin van de uitbraak van het coronavirus met mondkapjes rondlopen, is er in Nederland nog altijd discussie over het nut ervan. Hoe dan ook, is het dragen van een mondkapje op veel plaatsen verplicht, dus heb je je daar aan te houden.

Mondkapjesweigeraar

Sommige mensen hebben echter schijt aan de regels, en vertikken het om hieraan mee te werken, zo ook deze mondkapjesweigeraar in een supermarkt. Hij had alleen de pech dat hij een agent in burger tegenkwam, die hem hierop aansprak. In plaats van mee te werken, besloot deze mondkapjesweigeraar vervolgens ook nog een grote bek op te zetten, waarna de agent geen genade voor hem kende. 

Aangehouden

De jongen werd dan ook hardhandig aangehouden, en mocht de reden waarom hij geen mondkapje droeg op het politiebureau gaan uitleggen.

Check hier hoe de mondkapjesweigeraar wordt aangehouden door de agent in burger:

In verband met privacy redenen hebben hebben we de link naar de gedeelde beelden verwijderd.

Vrouw draait door

Het zijn sowieso tijden waarin mensen door alle lockdown stress nogal rare fratsen uit kunnen halen. Zo ging er een vrouw in een Aldi supermarkt in Roermond om onduidelijke reden compleet door het lint. Daarbij begon ze alle potjes die ze te pakken kreeg kapot te gooien. De beelden daarvan check je via deze link.

Bron en beeld: Lifestylenova

 

Gepubliceerd op: 22 januari 2021

Tags