Agent kegelt vluchtende inbreker ongenadig hard tegen de stoeptegels

Het was afgelopen weekend weer lekker weer, en dit betekent dat mensen weer hun deuren en ramen open laten staan, dus komen ook inbrekers weer uit hun winterslaap. Een inbreker in het Gelderse Oosterbeek had zondag zijn dag niet. Eerst werd hij betrapt door de politie, en toen hij de benen nam moest hij bovendien zijn mindere erkennen in een van de achtervolgende agenten, die hem ongenadig hard tegen de stoeptegels kwakte.

Op heterdaad betrapt

De agenten waren op een melding afgekomen en betrapte de inbreker dan ook op heterdaad. Die leek echter niet van plan om zich zomaar over te geven en sprong dwars door een ruit naar buiten. Bij de hierop volgende achtervolging lostte de agenten twee waarschuwingsschoten. De veeg van een van de achtervolgende agenten werd hem echter uiteindelijk teveel, waardoor hij zijn respectabel beroep voorlopig even niet kan uitoefenen.

Eersterang

Een bewoner van de Utrechtsestraat, waar de spectaculaire arrestatie plaatsvond, filmde het incident vanuit zijn ruim, waar hij een eersterangsplek had, en zodoende kunnen wij nu ook kunnen meegenieten van de beelden.

Check de arrestatie van de vluchtende inbreker in Oosterbeek hier:

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 22 februari 2021

Tags

×