Agent vindt verlovingsring van 20.000 dollar terug op strand

Het zou je maar gebeuren, je komt er na een dagje strand achter dat je je peperdure verlovingsring bent kwijtgeraakt. Dit overkwam een vrouw uit Pennsylvania die afgelopen zaterdag naar het strand was geweest van Fire Island, in de Amerikaanse staat New York. Gelukkig wist een lid van de waterpolitie de ring van maar liefst 20.000 dollar weer snel uit het zand te vissen.

Nadat de vrouw erachter kwam dat je haar kapitale verlovingsring was kwijtgeraakt, belde ze in paniek de politie op. Een zoektocht op het strand, en in de de woning waar de vrouw verbleef, leverde helaas niets op. De verdrietige dame keerde dan ook met lege handen terug naar Pennsylvania. Maar de behulpzame agenten lieten het er niet bij zitten en zetten de speurtocht naar haar verlovingsring voort.

Agent Edmund McDowell, die al eerder een ring wist terug te vinden werd ingeschakeld. Hij nam tijdens de zoektocht zijn eigen metaaldetector mee en wist het glimmertje binnen amper toen minuten terug te vinden. Aangezien de eigenaresse weer terug was in Pennsylvania, werd de kostbare verlovingsring overhandigt aan een vriendin van de vrouw. McDowell vertelde: ”Als zij de ring niet verliest, heeft de eigenaresse hem vanavond nog terug.”

Gepubliceerd op: 19 juni 2018

Bron

Tags