Nederland: In deze Airbnb boomhut kun jij je inner Tarzan naar boven halen

Dat er op Airbnb pareltjes zijn te vinden, dat weten we (wie boekt er tegenwoordig nog hotels?!). Maar dat die pareltjes ook in Nederland te vinden zijn; dat is voor velen nog onbekend. Dat vooroordeel mag echt van tafel geschoven worden, want er staan heel vette locaties op de site. Deze bijvoorbeeld! 

boomhut Airbnb
 

Gelderland

Je denkt misschien dat je moet afreizen naar een Aziatisch land of ergens diep in Afrika om diep in het bos in een boomhut te kunnen verblijven. Maar niets is minder waar! Je hoeft alleen maar je koffers te pakken en met de auto of het openbaar vervoer naar het Gelderse Halle te vertrekken. 
 

Boomhut

Daar staat namelijk een heel vette boomhut waar je in kunt overnachten met 2 personen. De boomhut is gebouwd in een oude eik en telt twee verdiepingen. De stam loopt midden door de hut. Ook heeft de boomhut een tweepersoonsbed, toilet, douch, eigen keuken en een dak van glas zodat je 's nachts de sterren kunt zien. 
 

Praktische info

Wat zijn die kosten dan? Je kunt al voor 2 nachten overnachten voor 341 euro. Dat valt nog best mee! De foto's liegen er ook absoluut niet om, check die hieronder maar!

boomhut Airbnb


 

 

Gepubliceerd op: 17 september 2021

Bron

Tags