ALDI verkoopt vette hondenbedden voor een prikkie

Ben jij die saaie meubels voor je huisdieren ook zat? Vaak past het nét niet goed in je interieur; balen! Je kan moeilijk niks voor je huisdier kopen, want je wil wel dat je viervoeter een tevreden leventje leidt. 

Thanks to ALDI

Supermarkt ALDI lost dit probleem op! ALDI heeft namelijk heel chique hondenbedjes op de markt gebracht waar zowel jij als je hond tevreden mee is. De hondenbedden zijn gemaakt van roze en grijze velvet. De roze variant is het best te vergelijken met een hondenbedje en de grijze met een hondenstoel. Check de foto's hieronder!
Een hondenbed voor 45 euro

En hebben we één woord te veel gezegd? Dit item zou je zonder moeite in je woonkamer zetten toch?! Het enige nadeel is dat de items nog niet in de Nederlandse ALDI's zijn te vinden. Daarvoor zou je moeten afreizen naar Engeland, waar ze 39,99 Britse pond kosten. Omgerekend is dat ongeveer 45 euro. Nu is reizen in deze periode niet het beste plan, maar we hebben goede hoop dat de hondenbedden en -stoelen binnenkort ook in de Nederlandse filialen liggen te schitteren. Kan een meubelmaker misschien bijpassende meubels voor mensen maken? Alvast bedankt!
 

 

Gepubliceerd op: 13 april 2021

Bron

Tags