'Alles kan kapot'-Alex Soze bewijst dat ook zijn Mercedes best kapot kan

We hebben het al eens eerder gezegd: we leven in tijden dat iedereen met én zonder noemenswaardig talent tegenwoordig dankzij social media bekend kan worden. Alex Soze, ook wel 'Sportschool alex' genoemd, wist zichzelf het afgelopen jaar in de spotlights te werken met zijn vlogs, waarin hij vooral tegen alles en iedereen schreeuwt, met de uitspraak: 'Alles kan kapot!' Dit neemt hij heel letterlijk, zo blijkt wel uit zijn laatste video.

alex soze

Vrouw de deur uit

Onlangs was Alex bezig met het repareren van zijn Mercedes, wat niet helemaal wilde lukken, waarbij zijn vrouw opmerkte dat het misschien tijd was om het ding de deur uit te doen. Hierop reageerde Alex dat hij eerder zijn vrouw de deur uit zou doen dan zijn auto. Blijkbaar werd dit niet in dank afgenomen en is hij een paar nachtjes naar de bank verbannen, want in een nieuwe vlog laat hij zien dat hij toch maar een nieuwe auto heeft aangeschaft.

Ook Mercedes kan kapot

In de video schreeuwt hij dat hij nooit meer een auto tussen hem en zijn vrouw laat komen. Zijn oude auto lijkt een enkeltje sloop te krijgen, want in de video bewijst Alex dat ook zijn Mercedes gewoon kapot kan. 

Check de video waarin Alex Soze bewijst dat ook zijn Mercedes kapot kan hier:

Bron en beeld: AXED.nl

 

 

Gepubliceerd op: 9 juni 2021

Tags