Amerikaan spreekt bewondering uit over Nederland, Nederlander steekt heerlijk de draak met hem

Het is geen geheim dat Nederland best wel in de shit zit wat betreft de steeds sneller stijgende waterspiegel. Mochten de dijken ooit breken, dan is tweederde van het land f*cked en moeten we ergens anders naar toe verhuizen. Als we het overleven tenminste... Deze kennis krijgen ook steeds meer mensen buiten Nederland te horen en daar zijn ze te wel wat van onder de indruk! 

Nederland gaat zinken

Op TikTok praat Johnny Harris over problemen waar landen tegenaan lopen of juist de bijzondere dingen van het land. Daarom komt Nederland ook een keer aan het woord: een groot deel van Nederland ligt namelijk zoals we weten onder de zeespiegel. Niet heel logisch als je niet Nederlands bent en daarom zijn veel mensen in de comments ook onder de indruk hoe we dit probleem oplossen met bruggen en dijken. Daar kunnen we trots op zijn! 

Reactie

Maar wij Nederlanders zullen geen Nederlanders zijn als we er niet onze eigen flauwe grap over maken, dus besloot de Nederlandse RobIsOokMaarEenMens op TikTok te reageren op deze video van Johnny. Hij heeft er namelijk een heel andere kijk op dat Nederland aan het zinken is. Wat voor kijk? Check het in de tweede video. In de eerste video zie je Johnny's TikTok! 

Johnny over het zinkende Nederland:

@johnny.harris

How the Dutch beat the ocean ##TikTokPartner ##LearnOnTikTok ##netherlands ##amsterdam ##canals ##windmill ##johnnyharris

♬ original sound - Johnny Harris

Reactie van RobIsOokMaarEenMens:

@robisookmaareenmens

##stitch met @johnny.harris ##dutchtiktok ##thenetherlands ##Holland ##humor ##voorjou ##fyp

♬ origineel geluid - RobIsOokMaarEenMens

 

Gepubliceerd op: 21 augustus 2021

Bron

Tags