Amsterdamse garagebox gaat viral vanwege gestoord hoge prijs

Tegenwoordig is het kopen van een auto niet altijd even gemakkelijk, maar wil je ook een parkeergarage erbij dan ga je wel diep in de buidel moeten tasten. Een garage die duurder is dan de meeste woningen? Dit vind je alleen in Amsterdam, zoals deze parkeergarage van 22 m2 in Amsterdam Oud-Zuid. Deze gaat dan ook viral vanwege de belachelijke prijs.

garagebox parkeerplaats amsterdam

Parkeerplaats in Amsterdam

Woon je in Amsterdam of breng je regelmatig een bezoekje aan de hoofdstad, dan ken jij zeker het gedoe wanneer het gaat om parkeren. En wanneer je uiteindelijk een parkeerplaats vind, dan is het nu tijd je helemaal scheef te betalen. De prijzen zijn rond de  €8 per uur per uur een dagtarief van €50 zijn geen uitzondering. Daarom is het je als bewoner wel raadzaam om een garage aan te schaffen. De onderstaande garage is is een perfect voorbeeld van wat er bedoeld word. Vlakbij het Vondelpark in de Concertgebouwbuurt, is het een illustere locatie voor een parkeergarage. De box heeft een oppervlakte van 22m2 en staat in de Jacob Obrechtstraat (19 H), op de hoek van de Breestraat. Het is beveiligd met een paaltje dat voorzien is van een slot, samen met een elektrische garagedeur die te bedienen is via een handzender.

garagebox parkeerplaats amsterdam

Plek voor één auto

Daarnaast heeft de garage plek voor 1 auto en laat nog wat beweegruimte toe. In de foto’s laten ze dat zien door middel van een Lamborghini en een Range Rover. Na het parkeren gaan de portieren nog met gemak open en het is de grootste garage in de buurt. De garage is ook voorzien van verlichting, elektriciteit en de parkeergarage heeft een wasbak met wateraansluiting. 

Super hoge vraagprijs

Er is niets mis mee toch? Totdat je de prijs ziet. De vraagprijs van deze mooie garage in Amsterdam is namelijk 690.000 euro. Ja, het is slechts voor de garage, de Lamborghini krijg je er niet eens bij. Voor 690.000 euro krijg je puur en alleen de parkeergarage, met dit geld kun je zeker een woning kopen. De makelaar geeft aan dat dit een “unieke kans” is. Een unieke kans om 690.000 euro te verliezen aan een parkeerplaats. Heb je het er toch voor over? Neem dan een kijkje op de website van Fundainbusiness.

Bron en beeld: Pure Luxe, Funda in Business

Gepubliceerd op: 2 september 2021

Tags

×