André en Anne Rose alweer uit elkaar na knallende ruzie?! 'Ik weet het 99% zeker'

Dat het in het liefdesleven van André Hazes snel kan gaan is inmiddels niks nieuws meer, maar toch lukt het hem telkens weer om ons opnieuw te verbazen. Het lijkt erop dat André en zijn nieuwste nieuwe vriendin Anne Rose nu alweer hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten! Dit meldt (wie anders dan?) Yvonne Coldeweijer op haar Instagram.

andre hazes anne rose uit elkaar

Nieuwe vriendin

Nadat de relatie tussen André Sarah van Soelen op de klippen liep, dachten veel mensen dat de zanger het nu toch eindelijk een keertje rustig aan zou gaan doen, of misschien weer opnieuw terug zou gaan naar zijn 'grote liefde' Monique Westenberg. Hij verraste echter vriend en vijand door ineens een spiksplinternieuwe nieuwe vriendin, in de persoon van Anne Rose, uit de hoed te toveren. Ook dit liefdesverhaal lijkt echter snel ten einde gekomen te zijn.

Uit elkaar

André en Anne Rose kwamen onlangs terug van een vakantie in Rome, maar daar lijkt het allemaal niet helemaal goed gegaan te zijn. Afgelopen week verscheen er al een gerucht dat de twee hun eerste knallende ruzie hadden gehad. Yvonne Coldeweijer laat nu weten dat ze voor 99% bevestigd heeft gekregen dat André en Anne Rose nu alweer al weer uit elkaar zouden zijn. 

Niet meer samenwonen

“In Rome is hij er afgelopen weekend achter gekomen dat het voor hem tóch niet helemaal gaat werken", aldus 'Albereta Verlinde'. “Het plan was dus om samen te gaan wonen in Vinkeveen. André heeft de sleutel van zijn nieuwe huurappartement aan de Molenkade al ontvangen, maar hij gaat daar dus niet meer samenwonen.”

André slaapt bij Monique?

Anne Rose zou de afgelopen nachten weer gewoon thuis bij haar ouders hebben geslapen. Waar André de nachten doorbrengt is onbekend, maar volgens Yvonne is het een 'serieuze optie' dat Dreetje weer bij Monique tukt. Daar zullen haar spionnen vast meer uitsluitsel over kunnen geven...

Check de Insta-post van Yvonne Coldeweijer over André en Anne Rose die uit elkaar zouden zijn hier:

andre hazes anne rose uit elkaar

Bron n beeld: AXED, Instagram

 

Gepubliceerd op: 13 januari 2022

Tags