André Hazes geconfronteerd met eigen oude Instagram-posts

Nadat de break-up tussen André Hazes en Monique Westenberg aanvankelijk redelijk zonder moddergooien leek af te lopen, gaat in de afgelopen dagen alsnog de beerput open. Andrés moeder Rachel Hazes haalde in een interview in Story uit naar de ex van haar zoon, maar die wordt nu met een oude Instagram-post om de oren geslagen.

andre hazes

Werken voor haar geld

In het interview gaf Rachel onder meer aan dat Monique, de moeder van haar kleinzoon, een soort tikkiemonster is dat aan de lopende band betaalverzoekjes aan André stuurt, in een kapitale villa woont en bovendien ook nog eens in een dikke Range Rover rondrijdt. En dat allemaal op kosten van haar zoon. Volgens Rachel zou het dan ook tijd zijn dat Monique maar eens ging 'werken voor haar geld'.

Oude Insta-posts

Moeder en zoon Hazes worden nu keihard geconfronteerd met oude Instagram-posts van Dré zelf, waarin hij ruiterlijk toegeeft alles samen met Monique vanaf de grond heeft opgebouwd en haar daar uitgebreid voor bedankt. In de oude post schrijft Dré onder meer:  “Ik wil je even hardop bedanken. Bedanken dat je in mijn leven bent gekomen als mijn liefde! Maar ook zeker bedanken voor de manier waarop je je inzet voor mij. 16 maart begonnen wij samen AGJ Produkties. 0 euro stond er op mijn account.”

Gouden partner

Hij vervolgt: “Haha, 0 euro… Wij wisten beide niet hoe dit zou eindigen. Maar we hebben het in ieder geval zo geflikt dat we de huur kunnen betalen! We runnen niet alleen een huishouden samen, maar ook een bedrijf. Wat inhoud dat we 24/7 samen zijn, iets wat ons uit elkaar had kunnen drijven, maar ons juist nog dichter bij elkaar heeft gebracht. Nou, jij bent de beste manager die ik mij kan wensen. Je geeft je met hart en ziel. Je bent niet alleen een goud wijf, maar ook een gouden partner.”

Range Rover

De Range Rover waarin Monique rondrijdt, was dan ook een cadeau om haar te bedanken voor haar steun: "De mix van lekker keihard wijf en de veiligheid van onze zoon, heb ik je dit cadeau mogen geven. Er is een wens uitgekomen dat ik dit aan mijn vrouw mag geven. Jij bent bij mij vanaf seconde één, en ik hoop totdat ik mijn laatste adem uitblaas.”

Check de oude Insta-posts waarmee André en Rachel Hazes worden geconfronteerd hier:

andre hazes throwback

andre hazes

Bron en beeld: Mediacourant, Instagram

 

Gepubliceerd op: 20 augustus 2021

Tags