André Hazes gewaarschuwd voor 'psycho' Sarah: 'Pas op dat je niet aangereden wordt'

André Hazes moet goed oppassen voor zijn ex Sarah van Soelen. Op basis van gebeurtenissen in het verleden zou Sarah namelijk 'een beetje psycho zijn', zo menen onder meer Shownieuw-presentatrice Dyantha Brooks en showbizzwatcher Farja Farvardin (FawryNotSawry).

Dingen uit Sarah's verleden

Een breuk tussen André en Sarah hing al een tijdje in de lucht maar vorige week barstte de bom definitief, zo meldde Yvonne Coldeweijer afgelopen vrijdag. Hoewel dit nog altijd niet door het management van de zanger bevestigd is, wordt het ook niet ontkent, wat meestal wel genoeg zegt. Een van de redenen die Yvonne aandraagt voor de breuk, is dat André achter dingen is gekomen uit het verleden van Sarah, waaruit zou blijken dat ze een beetje psycho zou zijn. Volgens Yvonne zou Sarah namelijk opgenomen geweest zijn, nadat ze opzettelijk op haar ex-vriend ingereden zou zijn.

Psychisch niet helemaal in orde

In gesprek met Barend van Deelen en Dyantha Brooks op Radio 538 zei FawryNotSawry afgelopen weekend: Ik weet ook wel wat zij heeft gedaan bij haar ex. Wat erg… Ik had beloofd dat ik dit niet zou zeggen, maar jij bent het… Zij heeft een hele tijd geleden met haar auto op haar ex ingereden. Ze is psychisch – en het is heel erg om te zeggen – niet helemaal in orde." Ook Barend denkt er het zijne van: “Dat wijf is gek, dat wijf is gek, dat wijf is knettergek. Dat denk ik. (…) Ik denk dat het echt zo’n toxic chick is. Ik weet het niet, dat voel ik gewoon bij haar. Echt een beetje in de war.”

Oppassen

Dyantha Brooks grapt zelfs dat André nu goed over zijn schouder moet kijken. “Pas op dat je niet aangereden wordt!", waarop Farja zegt: “Ja inderdaad, straks loopt ‘ie met een gebroken been. Dan weten we allemaal wat er gebeurd is.” Barend vult aan: “André Hazes, mijdt ieder zebrapad en wij weten waarom.”
 

Gepubliceerd op: 25 oktober 2021

Tags