'André Hazes heeft cokeverslaving': "Het is heel erg ernstig"

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft het al geruime tijd aan de stok met André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen, en haar nieuwste onthulling zal weer de nodige olie op het vuur gaan gooien. In de nieuwste aflevering van De Popcornshow windt ze er namelijk geen doekjes om: “André Hazes jr. heeft een cocaïneverslaving.”

andre hazes cokeverslaving

Opname in afkickkliniek

De afgelopen weken had Yonne het flink aan de stok met André en Sarah, nadat ze beweerde dat de twee waren opgenomen in een afkickkliniek in Spanje. Sarah reageerde hierop met een emotionele Insta-post, waarin ze onder meer schreef: "Dit heeft niks meer met roddelen te maken. Zoals ik het noem, pesten!! (...) Ik ben al meer dan 1,5 jaar clean en dan ga je dit soort dingen op je Insta posten? Waar is het respect van de  mensen?" Volgens het management van André Hazes zou Sarah naar Spanje zijn afgereisd om te leren omgaan met alle media-aandacht en André dreigde zelfs met een rechtszaak.

André heeft cocaïneverslaving

Yvonne liet zich echter niet afschrikken en doet nu nog een flinke schep bovenop.  “André heeft nog een ander probleem en dat is hetzelfde probleem als zijn nieuwe vriendin heeft en dat is een cocaïneverslaving”, zo zou ze van 'meerder bronnen' te horen hebben gekregen.

Ongeluk

Sarah werd in het verleden behandeld voor haar cokeverslaving. “De opname twee jaar geleden was niet vrijwillig, is opgelegd door een rechter en dat komt omdat Sarah een ongeluk heeft veroorzaakt, expres. Dit gaat natuurlijk wel al heel lang rond, dus ik kan je verzekeren: duizenden mensen weten dit", aldus Yvonne. “Het is echt zo, maar ik vind het nogal wat allemaal. Ik zeg het netjes: ze heeft expres een auto-ongeluk veroorzaakt, is daarvoor veroordeeld en de rechter heeft haar daarna met dwang naar een afkickkliniek gestuurd.”

Heel ernstig

Ze noemt ht dan ook een 'catastrofe' dat André en Sarah elkaar hebben gevonden. “Ik heb de afgelopen maanden zo ontzettend veel gehoord en veel berichten ontvangen over deze twee en hun gebruik. Het is heel erg ernstig, dus natuurlijk heb ik daar op dat moment niets over gepost.” Ze verbaasd zich er dan ook over dat de ouders van Sarah niks hebben gemerkt. “Ze weten toch al hoe een verslaafd persoon zich gedraagt? Zij woont thuis! Verslaafde mensen liegen gewoon de hele dag door, hè? Het enige waar ze aan denken is de volgende fix en ja, ik heb het hier echt over dagelijks gebruik, wat ik heb gehoord.”

Uit de hand gelopen

“Het is uit de hand gelopen dit verhaal. Er is ook veel geld mee gepaard. Ik ga je zeggen: het is uit de hand gelopen, haar ouders zijn erachter gekomen en zij zijn ontzettend kwaad en woest geworden. Ze hebben hen beiden uit huis getrapt. Ik weet niet of ze met spullen en al uit huis zijn gekickt, maar in elk geval is de pa van Sarah zó pissig geworden. Hij heeft gezegd: ‘Ik stuur jullie nu allebei naar een afkickkliniek.’ (…) Dit gaat nooit werken. Als je twee mensen hebt die zó verslaafd zijn, dan gaat het elkaar zo in stand houden.”

Check de hele onthulling van Yvonne over de cokeverslaving van André Hazes hier:

Bron en beeld: Mediacourant, Youtube Yvonne Coldeweijer, Instagram

Gepubliceerd op: 22 september 2021

Tags

×