'André Hazes en Monique Westenberg tóch weer uit elkaar'

Het liefdesleven van André Hazes, je zou er een boek over kunnen volschrijven. Een jaar geleden kwam André, na een kort uitstapje bij Bridget Maasland, weer terug bij zijn Monique Westenberg en vroeg haar te huwelijk. Inmiddels zouden de twee echter tóch weer uit elkaar zijn, zo meldt weekblad Story.

andre hazes, monique westenberg, bridget

Bridget Maasland

Vorig jaar werd opeens bekend dat de zanger en zijn vriendin Monique Westenberg een punt achter hun relatie hadden gezet, waarna ongeveer een dag later bleek dat hij alweer een nieuwe relatie met Bridget Maasland had. André was zelfs zo verliefd, dat hij Bridget binnen de korste keren ten huwelijk had gevraagd. De liefde bleek echter van korte duur, want al snel werd Bridget weer aan de kant geschoven, en keerde Dré vol berouw terug bij zijn ex Monique. Deze keer zou alles helemaal koek en ei zijn, want André was er door zijn uitstapje achter gekomen dat Monique de enige ware voor hem was en ook zij werd ten huwelijk gevraagd.

Bonaire

De bruiloft tussen de 27-jarige André en Monique (43) zou dit jaar moeten hebben plaatsgevonden, maar werd vanwege het coronavirus uitgesteld. Afgelopen maand waren de twee op Bonaire om vrijwilligerswerk te doen, maar tijdens die reis zou de bom volgens Story gebarsten zijn. 

Zou Bridget nog beschikbaar zijn...?

Bron en beeld: Shownieuws, Story, Youtube

 

Gepubliceerd op: 10 maart 2021

Tags