André Hazes na maand terug op Instagram en liket gelijk post van Monique Westenberg

André Hazes jr. is een hele tijd afwezig op social media, maar hij is eindelijk weer actief op Instagram. Vanmorgen likete hij gelijk maar weer een post van zijn ex Monique Westenberg, de moeder van zijn kind.

andre terug bij monique

Mediastop

André Hazes jr heeft nog nooit zo'n lange mediastop gehad, waarbij hij langer dan een maand niets van zich liet horen. Acht dagen geleden keerde hij onder grote belangstelling terug naar Nederland en maakte het dezelfde avond uit met zijn vriendin Sarah van Soelen, althans, volgens de onbevestigde geruchten. Bovendien gaan er gelijk alweer nieuwe geruchten rond dat André nu weer terug zou willen naar zijn ex, Monique.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@moniquenoell)

Post van Monique

Vanochtend plaatste Monique Westenberg een foto op Instagram van haar en hun zoontje. En wat showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer opvallend vindt is dat de bovenstaande post als eerst is geliked is door André. Zou hij vandaag aanwezig zijn op het verjaardagsfeestje van kleine Dré? Yvonne weet het niet zeker, al hoopt ze van wel. “Laten we het gezin even die quality time gunnen zodat kleine Dre’tje lekker kan genieten van zijn verjaardag! Hiep hiep hoera.”

André terug bij Monique?

Veel mensen zullen zich nu wel afvragen of André  opnieuw in de armen van Monique zal terugkeren. Showbizzwatcher Farja Farvardin zei bij Radio 538 dat hij het niet hoopt. “Als Monique hem weer terugneemt, dan heeft ze echt geen zelfrespect meer. Ik mag hopen dat ze dat echt niet meer gaat doen.” Maar hij heeft sterk het vermoeden dat André het wel graag wil. “Ik vind het wel zo’n type die zegt: ‘Ik wil weer terug bij moedertje Monique, want daar ging alles goed.’ Ik hoop zo niet dat Monique dat gaat doen.”

Gepubliceerd op: 25 oktober 2021

Tags