Andries Tunru en Snollebollekes maken hilarische Willeke Alberti-parodie

Snollebollekes-zanger Rob Kemps won afgelopen vrijdag, misschien wel tot grote verrassing van veel mensen, het programma De Slimste Mens. Hij won in de finale van cabaretier Andries Tunru, nadat die een vraag over Willeke Alberti fout beantwoorde. Hierop maakte de twee een hilarische parodie op het nummer 'Samen zijn' van Alberti.

Serenade

In de bij het nummer opgenomen video geeft Tunru een serenade onder het raam van het huis van Kemps. Die laat hem vervolgens binnen en leert Tunru hoe het is om de slimste mens te zijn. Hij krijgt een Snollebollekes-pak aan, verliest tijdens het De Slimste Mens bordspel en de twee hebben de grootste lol samen. Een telefoontje van de derde finalist, Emma Wortelboer, wordt ijskoud weggedrukt. Tunru en Kemps willen gewoon 'samen zijn'.

Slimme gast

"Natuurlijk had ik liever zelf gewonnen, maar als je dan tóch tweede wordt, dán achter Rob. Zo'n ongelofelijk slimme en lieve gast", reageert Tunru tegenover Shownieuws. "Het bloed stroomt als cabaretier waar het niet gaan kan, dus toen ik de dag na de opnames bedacht om deze clip te schieten was hij ook gelijk volledig aan boord."

Check de hilarische Willeke Alberti-parodie van Andries Tunru en Snollebollekes hier:

Bron en beeld: Shownieuws, Youtube

 

 

Gepubliceerd op: 23 januari 2021

Tags