Andy van der Meijde traumatiseert dochter met schunnige opmerking

Andy van der Meijde staat erom bekend altijd wel in te zijn voor een geintje, zo zien we regelmatig wanneer hij wordt uigenodigd voor diverse tv-programma's of in zijn eigen serie Bij Andy in de auto. Ook zijn eigen familie blijkt niet aan zijn grappen te ontsnappen, zo blijkt ook weer uit een video die op Andy's Insta Stories voorbij kwam.

andy van der meijde

Schunnige opmerking

Niemand is veilig voor de grappen van Andy, waarbij hij er ook niet voor terugdeinst om zijn eigen dochter te traumatiseren met een schunnige opmerking, zo zien we in de video. Blijkbaar heeft de oud-voetballer van onder meer Ajax, Inter en het Nederlands elftal zijn vrouw verwend met een heerlijk ontbijtje en dat is blijkbaar niet de eerste keer die dag dat ze verwend wordt, zo vertelt hij aan zijn dochtertje. Nou ja, als iemand met dit soort dingen kan wegkomen, dan is het Andy natuurlijk wel.

Check de schunnige opmerking van Andy van der Meijde hier:

Overigens had Andy onlangs Brian Brobbey in de auto, de spits die kort geleden tot ieders verrassing besloot om Ajax te verlaten voor Bundesliga-vlub RB Leipzig. 

Check de aflevering van Bij Andy in de auto met Brian Brobbey hier:

Bron en beeld: Skoften

Gepubliceerd op: 10 juni 2021

Tags