Automobilist leidt agenten om de tuin met nep penis

Als je onder invloed aan het rijden bent en je wordt door de politie staande gehouden voor een drugscontrole, kun je natuurlijk altijd een list proberen te verzinnen waarmee je ze om de tuin leidt. Dit dacht een 26-jarige automobilist die van de weg werd gehaald in het Duitse Kaiserslautern ook. De man moest in een potje plassen en dacht onder een straf uit te kunnen komen door met een voorbind penis het potje te vullen met water.

Toen de politie de man staande hield zagen ze duidelijk dat hij onder invloed was van verdovende middelen en moest hij een drugstest ondergaan. De doortrapte automobilist had blijkbaar rekening gehouden met een mogelijke drugstest en had vlug de een voorbind penis omgedaan. Toen de agenten zijn urine controleerden op verdovende middelen kwamen ze tot de ontdekking dat het urine alleen maar water was.

De agenten waren verbaasd omdat zijn penis heel ‘echt’ leek. Al gauw kwamen ze tot de ontdekking dat de man een voorbind penis droeg met een penis van plastic. De nep penis was voorzien van een reservoir dat gevuld was met water. Vervolgens werd er bij de man een bloedtest afgenomen. De automobilist gaf toe dat hij wiet had gerookt en amfetamine had geslikt. Hij zal binnenkort voor moeten komen bij de rechter.

Gepubliceerd op: 22 oktober 2017

Bron

Tags