Baas geeft haar personeel elk 10.000 dollar en twee eersteklas vliegtickets

Deze vrouw verdient wel de titel 'beste baas ter wereld', nadat ze al haar medewerkers een geweldig feestelijk cadeau gaf: 10.000 dollar én twee eersteklas vliegtickets naar een locatie naar eigen keuze.

beste baas ter wereld

Sara Blakely verrast haar medewerkers

Het bedrijf van Sara Blakely, Spanx, werd onlangs gewaardeerd op $ 1,2 miljard nadat investeringsmaatschappij Blackstone er een meerderheidsbelang in had gekocht. Terwijl sommige CEO's dat zouden gebruiken als een kans om van een luxe vakantie te genieten, wilde Sara dat haar personeel dat in plaats daarvan zou doen. Tijdens een feest om de waarderingsupdate te vieren, vertelde ze al haar medewerkers dat ze twee eersteklas tickets zouden krijgen naar waar ze maar wilden in de wereld en 10.000 dollar.

 

Sara’s levensmotto

Spanx heeft meer dan 500 medewerkers, dus dat is geen geringe prestatie. In een inmiddels virale video die op sociale media is gepost, vroeg Sara aan iedereen die op het feest aanwezig was: "Waarom laat ik de wereld ronddraaien." De video voegt eraan toe dat haar levensmotto is dat hoe meer ervaring je in het leven hebt, hoe meer ervaring je anderen te bieden hebt. Op dat moment liet ze de bom vallen van wat haar medewerkers zouden ontvangen.

Gepubliceerd op: 26 oktober 2021

×