Barbie en nieuwe vriend vereeuwigen liefde met schilderij en het is wat je ervan verwacht

De laatste maanden blijft Samantha a.k.a. Barbie maar in het nieuws komen. De meest recente was helaas wat minder goed nieuws: haar vriend Gelmore overleed plotseling en Barbie was er (begrijpelijk) helemaal kapot van. Vrij snel daarna kreeg Barbie een nieuwe vriend, genaamd Dave. Daar is ze nu heel gelukkig mee! 

Samantha

Met Gelmore had ze een bijzondere tatoeage gezet. Op haar borst had ze de tekst 'Eigendom van Gelmore' laten tatoeëren en Gelmore besloot daarom voor de tekst 'Eigendom van Samantha' in zijn nek te gaan. Heftige keuze en vooral aangezien Gelmore onlangs overleed. Gelukkig was daar Dave die Samantha in deze donkere periode kon troosten. Op Instagram plaatste ze al een foto van hun twee met de tekst: 'Schat samen kennen wij heel de wereld aan dat wij op elkaars pad zijn gekomen had zo moeten zijn niemand heef hier om gevraagd en jij en ik en f*#k de haters!!'

Fotoshoot in Turkije met sgatje

Om hun liefde extra kracht te geven, liet Samantha een gephotoshopte foto op canvas zetten van haar en Dave. En het is precies wat je zou verwachten. Het heeft een hoog fotoshoot in Turkije met sgatje-gehalte. In de gephotoshopte foto kan de pier van Scheveningen niet ontbreken, net als de zwoele foto's van het stel en dat allemaal met een sepiafiltertje. Als Samantha maar gelukkig is! 

 

Gepubliceerd op: 24 mei 2021

Bron

Tags

×