Barbie laat haar lippen nóg iets verder opspuiten

Barbie zou Barbie niet zijn als ze vies zou zijn van een fillertje hier en daar. Dit is inmiddels haar unique selling point. Haar voorgevel heeft al wat operaties opgevangen, maar laten we haar lippen ook niet vergeten. Met de komst van de Kardashian en Kenner-families zijn volle lippen helemaal in en Barbie volgt uiteraard de trend!

barbie samantha lippen

Luxepoes

Samantha de Jong is regelmatig te vinden bij een nagelsalon, een zonnestudio of bij een plastisch chirurg. Soms om wat kleins te laten doen, maar dit keer hebben we het niet over iets kleins. Ze heeft namelijk onlangs weer haar lippen bij gespoten!

Fillers in lippen

Nu kijken we daar niet echt meer raar van op aangezien het in het influencerwereldje er sowieso zo aan toe gaat, maar toch zijn we benieuwd waar dan de grens ligt. Gelukkig is Samantha er zelf wel heel blij mee en dat supporten we alleen maar. Check de video van Barbies nieuwe lipfillers in de Instagramvideo hieronder:
 

 

Nieuwe tatoeage

Onlangs heeft Barbie ook haar tatoeage in haar hals 'Eigendom van Gelmore' weggewerkt door middel van een andere tatoeage. Benieuwd hoe die er uit ziet? Lees dit artikel dan even en geef je oordeel! Het kan in ieder geval niet minder subtiel dan wat ze voorheen had...

 

 

Gepubliceerd op: 7 juli 2021

Bron

Tags