Barbie laat liefdestattoo van ex-vriend 'subtiel' wegkalken: 'Dit is gewoon verminking'

Het zetten van een tattoo kan op het moment zelf een prachtige betekenis hebben, maar op een later moment toch wat minder gepast blijkt te zijn. Zoals het laten tatoeëren van elkaars namen, wanneer je verliefd bent. Wanneer deze liefde laten om wat voor reden dan ook over gaat, blijft deze tattoo achter als pijnlijke herinnering. Samantha de Jong, aka Barbie, heeft zo'n pijnlijke herinnering op niet al te subtiele wijze laten wegkalken.

barbie tattoo

Gigantische liefdestattoo

In het leven van Barbie kan het snel gaan. Zo liet ze begin maart nog een gigantische liefdestattoo zetten met de naam van haar toenmalige vriend Gilmore. Nog geen 2 maanden verscheen het verschrikkelijke nieuws dat Gilmore plotseling was overleden. Gelukkig was Samantha enkele weken daarna opnieuw gelukkig in de liefde. Voor haar nieuwe vriend was het wellicht wat minder dat zijn nieuwe vriendin de naam van haar vorige vriend levensgroot boven haar voorgevel had staan. 

Engel

Daar is nu dus verandering in gekomen, zo blijkt uit foto's die momenteel rondgaan. Daarop is te zien hoe Barbie de naam van haar ex op niet al te subtiele wijze heeft laten wegkalken, door hier een nog grotere tattoo van iets dat moet doorgaan voor een engel. Laten we hopen dat ze voorlopig wel tevreden is met haar nieuwe plaatje, anders gaat zelfs de meest creatieve tatoeëerder er een hele uitdaging aan hebben.

Reacties

Niet alle volgers van Samantha zijn erg te spreken over haar nieuwe tattoo, zo ze laten op de website van de tatoeëerder weten. Enkele reacties zijn: “Gast, wat heb je in godsnaam gezet bij Samantha? Een kind van 4 tekent nog beter man, man. Zou me kapot schamen als ik zulk werk zou leveren“, en een ander “Ik moet gewoon even commenten hoe spuuglelijk die cover-up is! Dat kan je mensen niet aandoen vriend, dit is gewoon verminking.”

Check de niet al te subtiele nieuwe tattoo van Barbie hier:

barbie tattoo

barbie tattoo

barbie tattoo

barbie tattoo

barbie tattoo

Bron en beeld: VKMag

 

Gepubliceerd op: 4 juli 2021

Tags

×