'Barbie en Michael van der Plas weer bij elkaar'

Loading Video...

Hou je vast, want er is een nieuws, hardnekkig gerucht opgedoken over Samantha de Jong, aka Barbie. Zij en haar ex Michael van der Plas zouden namelijk weer 'bij elkaar' zijn! Dit meldt 'roddelqueen' Michella Kox op Instagram.

Reallifesoaps

Michael van der Plas en Barbie kregen kort nadat ze bekend werd door de serie Oh Oh Cherso een relatie en trouwden in 2012. Uit dit huwelijk volgde twee kinderen. Vervolgens bij RTL te zien in diverse reallifesoaps over hun leven, onder meer 'Barbie's Bruiloft', Barbie's Baby en Samantha en Michael. De series eindigde in 2107 met het laatste seizoen Samantha en Michael scheiden ermee uit, waarin te zien was dat de twee gingen scheiden.

Relatie?

Een anonieme bron zou het nieuws aan Michella hebben bevestigd. Of we hierbij al officieel kunnen spreken van een relatie is nog niet bekend, maar volgens de bron zou Michael al genoeg over Barbie te zeggen hebben, dat hij haar heeft verboden om iets op social media te plaatsen. Het klopt inderdaad dat Samantha de afgelopen tijd nauwelijks actief is geweest op Instagram, al kwam het volgens haar omdat haar telefoon zou zijn gestolen en ze daardoor niet meer kon inloggen.

Ook Michael van der Plas zelf heeft lucht gekregen van het gerucht, en kondigde daarom vandaag in bovenstaande video aan dat hij vanavond live zal gaan en dan zal uitleggen hoe het allemaal precies in elkaar steekt. We zijn benieuwd...

Check het gerucht over Barbie en Michael hieronder:

barbie michael van der plas

 

Gepubliceerd op: 1 september 2021

×