Barbie wil goede moeder zijn en gooit roer helemaal om

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, komt nogal eens negatief in het nieuws vanwege allerlei perikelen in haar privéleven, waardoor veel mensen medelijden met haar kinderen kregen. De realityster lijkt het roer nu echter helemaal om te willen gooien. Op Instagram zegt ze zichzelf een goede moeder te vinden en dat ze van plan is haar leven flink te beteren.

barbie

Goede moeder

Barbie postte afgelopen week een gedicht over de kracht van moederschap op haar Instagram-pagina. Daarin staat onder meer: “Een moeder houdt van haar kinderen op een manier, die ze nooit zullen begrijpen. Een moeder vangt een granaat, incasseert een kogel, staat voor een trein en vraagt god haar te nemen in plaats van haar kind.”

Leven opgepakt

In een andere Instagram-post laat ze zien dat ze de afgelopen weken druk in de sportschool aan de slag is gegaan en het goed met haar gaat. Zo schrijft ze: “Heerlijk weer me leven opgepakt.. trainen, gezond leven, vechten voor m’n kindjes, houden van me familie en de juiste vrienden die het beste met me voor hebben en niet te vergeten me steun en toeverlaat m’n mannetje. We hopen van harte voor haar dat het allemaal goed afloopt deze keer...

Check de posts waarin Barbie toont het roer helemaal om te hebben gegooid hier:

Bron en beeld: AXED.nl

Gepubliceerd op: 14 juni 2021

Tags