Roermondse bedrijfseigenaar neemt wraak op illegaal parkerende Duitsers

In het Roermond staat een groot outlet-centrum, Designer Outlet Roermond. Veel van onze Oosterburen maken in het weekend graag een uitstapje naar de Limburgse stad, om op laaggeprijsde merkartikelen te jagen. Omdat je echter flink moet betalen voor de parkeerplaats van het outlet-centrum, besluiten veel van hen op de parkeerplaatsen van in de buurt liggende bedrijfspanden te parkeren. De eigenaar van een van deze panden heeft op gepaste wijze wraak genomen op een aantal van deze illegaal parkerende Duitsers.

Duitse kentekenplaten 

Jos Menten van Jos Menten Metaalrecycling was het beu toen hij zag dat er voor de zoveelste keer een groot aantal auto's met Duitse kentekenplaten op zijn parkeerplaats stonden, dat hij besloot ze een lesje te leren. Hij zette een container voor de ingang van de parkeerplaats neer, zodat ze geen kant meer op konden. Op social media verschenen dan ook foto's van Duitsers die vertwijfeld bij hun auto staan. Het is niet bekend hoe lang de container is blijven staan, voordat ze weer oostwaarts konden keren.

Reacties

Op social media krijgt de actie van Menten volop waardering. Zo schrijven mensen onder meer: ‘In eigen land mogen ze niet winkelen en dan komen ze naar ons toe. Ik vind deze actie geweldig’, schrijft iemand, en: ‘Grens open of dicht. Het feit is dat ze op een privéterrein staan. Echt een goede actie.’ En nog iemand vindt: ‘De heren van Menten verdienen een lintje!’

Check de foto's van de wraak van Roermondse bedrijfspandeigenaar op de illegaal parkerende Duitsers hier:

illegaal parkerende duitsers

Bron en beeld: AXED

Gepubliceerd op: 4 mei 2021

Tags

×