Beelden gelekt van feestende prinses Alexia in Wales

Prinses Alexia zorgde onlangs voor wat ophef in Spanje, nadat bekend werd dat ze in de dezelfde klas terecht was gekomen als de Spaanse kroonprinses Leonor, op een school in Wales. In Spanje zouden ze Alexia als veel te losbandig en een 'rebel' zien. De beelden van een feestende Alexia die momenteel rondgaan zullen die zorgen zeker niet wegnemen.

TikTok-video's

De zorgen in Spanje baseren zich onder meer op het social media gedrag van de middelste dochter van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Eerder lekte er namelijk video's uit op TikTok waarin de 16-jarige prinses uitdagend danst, rapt en zelf een sigaret in haar handen zou hebben. Ze zou dus nog wel eens een slechte invloed op de rustige en gehoorzame Leonor kunnen hebben, zo denken ze in Spanje, en volgens geruchten zouden Alexia en Leonor het ook erg goed kunnen vinden samen.

Feestje

Sinds afgelopen weekend gaan er beelden rond van een feestje dat Alexia met haar klasgenootjes in Wales vierde, waarop de opgedofde en sexy gekleede dames in een uitdagende pose te zien zijn. Alexia lijkt zich dus uitstekend te vermaken! We zijn benieuwd wat ze in Spanje van de foto denken...

We hebben de bewuste foto verwijderd ivm het in acht nemen van de mediacode.

 

alexia feestje spanje

Bron en beeld: Instagram

Gepubliceerd op: 17 oktober 2021

Tags

×