Bejaard echtpaar ontvangt per ongeluk 20 kilo crystal meth via de post

Steeds meer mensen bestellen online en tegenwoordig is er ook van alles te verkrijgen via het internet, zelfs verboden middelen. Maar met zoveel bestellingen kan het nog wel eens mis gaan bij de bezorging van je post pakketje. Dit weet een bejaard echtpaar uit Australië maar al te goed. Het nietsvermoedende stel ontving namelijk 20 kilo methamfetaimne via de post met een straatwaarde van ruim 6 miljoen euro.

De partij drugs werd onbedoeld afgeleverd bij de woning van het echtpaar in Werribee, in de buurt van Melbourne. Nadat ze de post in ontvangst hadden genomen kwamen ze tot de ontdekking dat er allemaal zakken met wit poeder in het pakket zaten. Hierna namen ze direct contact op met de politie om een melding te maken van de opmerkelijke vondst.

De politie startte gelijk een onderzoek en kwamen tot de ontdekking dat het op de harddrugs, methamfetaimne ging. De politie twijfelde geen moment aan de goede bedoelingen van het echtpaar en maakte hen duidelijk dat ze niets verkeerd hadden gedaan. Het onderzoek leidde ertoe dat er bij een andere woning in het nabijgelegen Bundoora in inval werd gedaan. Rechercheurs troffen daar nog eens 20 kilo meth aan en arresteerden een 21-jarige man.

De partij die werd afgeleverd bij het bejaarde echtpaar en de drugs die werden gevonden in de woning van de man zijn samen bijna 13 miljoen euro waard. De politie vertelde: “Het is een behoorlijke vondst, in totaal hebben we zo’n 800.000 zakjes methamfetaimne van straat weten te houden hebben.  De man wordt vandaag aangeklaagd voor het importeren van drugs.

Gepubliceerd op: 6 mei 2019

Bron

CNN

Tags