Belgen maken nu ook de bier-versie van Ik ga zwemmen

Ik ga zwemmen van Mart Hoogkamer is uitgegroeid tot dé zomerhit van 2021, dus vliegen de remakes en parodiën ons nu om de oren. Er is nu ook een Blegische versie verschenen.

ik ga zwemmen belgen

Ik Ga Padellen

De Nederlandstalige zomerhit blijkt ook in het buitenland aan te slaan. Zo zagen we al een Engelstalige en een Duitstalige versie voorbij komen. De Belgische Youtubers van het kanaal Supercontent houden niet van Barcardi, dus besloten ze een 'verfijnde' Belgische bier-versie op te nemen: 'Ik Ga Padellen (Met Een Kratje Stella)'. Proost!

Check de Belgische versie van Ik ga zwemmen hier:

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer deed 5 jaar geleden mee aan Holland's Got Talent maar werd een jaar geleden echt bekend in Nederland nadat een video van hem viral ging, waarop hij op een Spaans strand een cover zong van het nummer Unchained Melody. Met Ik ga zwemmen is hij definitief doorgebroken als artiest. Afgelopen maand bereikte zijn hit de 1e plek in de Nederlandse Spotify Top 200. Bovendien was  Ik ga zwemmen was zelfs de meest gedeelde track op Spotify wereldwijd! Het is dus niet verrassend dat deze inmiddels ook onze zuiderburen heeft bereikt.

Bron en beeld: Youtube

Gepubliceerd op: 3 september 2021

Tags

×