Ben de Ruiter brengt de '80's helemaal terug met knaller van een zomerhit

Soms kom je artiesten tegen waarvan je denkt: 'dit is hem, dit is mijn muziek.' En grote kans dat dat gevoel opkomt als je luistert naar de muziek van Ben de Ruiter. De naam ken je vast wel, maar maak vooral vanaf nu kennis met The Rider: de nieuwe artiestennaam van Ben de Ruiter!

Ben the Man

Ben maakt al een tijdje covers op bekende nummers, zoals Let it Be van The Beatles. Maar nu gaat hij eigen nummers uitbrengen! Die muziek kenden we al toen hij een duo was met Ruurd. Helaas is er geen hereniging tussen de twee heren, maar moeten we het alleen met Ben de Ruit- eh, The Rider,  doen. Wat ook helemaal prima is!
 

De jaren '80

Met zijn nieuwe artiestenstijl zoekt hij vooral de '80's op. Zo heeft hij een video geüpload hoe de beste man zijn dance moves van de jaren '80 laat zien. Zeer geslaagd al zeggen we het zelf! De video check je hieronder (tekst gaat onder video door): 

Loading Video...

Lach & Geniet in '80's stijl

En een nieuw nummer met bijpassende muziekvideo kan natuurlijk ook niet ontbreken! Maak kennis met het nummer Lach & Geniet met heel wat muziekinvloeden van de jaren tachtig. 

Loading Video...

 

Gepubliceerd op: 2 juli 2021

Bron

Tags