Ben de Ruiter maakt weer knaller van een cover op Smalltown Boy

We maken al eeuwenlang muziek en dat betekent uiteraard dat het steeds moeilijk wordt om nieuwe, originele muziek te bedenken. Kan gebeuren, maar het is wel vervelend. Gelukkig is er een alternatief!

Het is heel simpel: je covert een liedje of je maakt er je eigen versie van! Zanger Ben de Ruiter, die je kan kennen van zijn viral hit Bailar Bailar, is geïnspireerd geraakt door Bronski Beat. Je weet wel; van het nummer Smalltown Boy. Een klassieker! Ben weet wel raad met het nummer en zingt op zijn eigen authentieke manier. Hij noemt het nummer Druppels! Je kan vinden wat je wil, maar de hoge tonen haalt -ie (ergens) wel... Wij zouden in ieder geval niet zo hoog komen

Verzoeknummertje

Zou Ben ook verzoeknummers accepteren? We zouden namelijk graag een nummer van Queen willen horen, Bohemian Rhapsody lijkt ons wel wat. Nou ja, Ben. We zien het wel verschijnen (of niet). Ga door met wat je aan het doen bent, dan kom je er wel! En oh ja: zou je het nummer ook op Spotify willen uitbrengen? Dan kunnen we 'm pas echt overal luisteren! 

Druppels 
Check Ben's variant van Smalltown Boy gauw in de video hieronder! Genieton!

 

Gepubliceerd op: 16 maart 2021

Bron

Tags