50% van legendarisch duo Ben & Ruurd Ben de Ruiter maakt snoeiharde comeback

Onlangs zorgde het legendarische duo Ben & Ruurd voor tranen bij hun fans, door aan te kondigen gestopt te zijn met het maken van muziek. Een rasartiest als Ben kan echter niet lang zonder de spotlights, dus kon zijn comeback niet lang op zich blijven wachten.

Ben verrast ons zo nu en dan met een nummertje op Youtube en afgelopen week dropte hij er maar liefst vier! Hij trakteert deze keer op de gevoelige track 'Hou me vast', en drie covers: Samen zijn van Willeke alberti, Zonder jou van Rob de Nijs en Engelen bestaan niet van Ron Brandsteder. 

Check de snoeiharde comeback van Ben de Ruiter hier:

Ben de Ruiter

Ben de Ruiter is de helft van het duo Ben en Ruurd, dat vooral succes boekt op sites als Dumpert en daardoor echte internethelden werden. Ben komt oorspronkelijk uit Zwolle en verhuisde is op latere leeftijd naar Friesland. Hij droomde er altijd al van om zanger te worden en bracht inmiddels al een groot aantal nummers uit. Zijn doorbraak kwam toen hij met Ruurd Woltring op het idee kwam om een zomerhit te maken. Deze kwam er, met als titel: Bailar, Bailar, welke keihard viral ging op verschillende videosites.

Bron en beeld: Youtube Ben de Ruiter

 

Gepubliceerd op: 23 januari 2021

Tags

×