Ben en Ruurd zijn terug met keiharde hardstyle-versie van Bailar, Bailar!

Ben en Ruurd kennen we natuurlijk allemaal als het top duo van Nederlandse bodem op het gebied van zang. Helaas gingen de twee kortgeleden uit elkaar waardoor we alleen nog maar konden genieten van Bens zangkunsten, maar niet voor lang! Ze zijn weer even terug bij elkaar.

Ben de Ruiter en Ruurd Woltring 

Ben de Ruiter en Ruurd Woltring was een Fries zangduo. Hun muziek is een combinatie van het levenslied, de Volendamse palingsound, pop- en rockmuziek, klassieke muziek en tropische dansmuziek. Oftewel: lekker combi'tje dus. Sinds de twee uit elkaar waren hebben we dus voornamelijk Ben op beeld gezien, maar sindskort staat er weer een nieuw nummer met hen beiden op YouTube.
 

Zomerhit Bailar, Bailar

Het is dan weliswaar een video die we ietwat herkennen (uit mei 2016), maar dat mag de pret niet drukken. Het is namelijk nu een Hardstyle Remix van DJ Bry.Tic geworden! We hebben het over het nummer Bailar, Bailar die door de twee is vertaald naar het Nederlands. 
 

Hardstyle variant

Aan de reacties in de comments te zien wordt het nummer met veel lof ontvangen. En dat begrijpen we, dat kon natuurlijk ook niet anders. Check de hardstyle variant van Bailar, Balair hieronder! 

Loading Video...

 

Gepubliceerd op: 24 september 2021

Bron

Tags