Agressieve bestuurder rijdt wielrenner keihard omver

Het kan inderdaad best wel eens irritant zijn wanneer wielrenners op de weg gaan rijden in plaats van het fietspad, maar je moet het natuurlijk niet gaan overdrijven. Een agressieve bestuurder was duidelijk even helemaal klaar met een aantal van deze fietscoureurs, en reed een wielrenner daarbij keihard omver. Dit is te zien die momenteel rondgaat online.

wielrenner

Gestoorde bestuurder

Op de beelden is goed te zien hoe de wielrenners nog ruimte houden voor de auto om hen te passeren, maar de totaal gestoorde bestuurder van de SUV met aanhanger heeft daar geen enkele boodschap aan. Hij snijd een van de renners dan ook vol af, waarbij deze hard in aanraking komt met de fietser, die keihard tegen het asfalt smakt.

Niet zonder gevolgen

De aanrijding bleef niet zonder gevolgen. De fietser zou meerdere ribben en zijn schouderblad gebroken hebben. Dankzij de beelden kon de bestuurder echter worden opgespoord en deze zal dan ook vervolgd gaan worden. Vermoedelijk kan hij een aanklacht voor zware mishandeling en poging tot doodslag verwachten, wat ons meer dan terecht lijkt.

Check de bizarre beelden van de auto die een wielrenner keihard omver rijdt hier:

Eerder verschenen er al beelden van een automobilist die of stekeblind is, óf op zijn telefoon zat, en een heel groepje wielrenners keihard omver reed. Deze beelden vind je hier

Bron en beeld: Clint.be

Gepubliceerd op: 7 februari 2021

Tags